Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Конкурс малих грантів на тему: «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України»

Конкурс малих грантів на тему:

«Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України» 

Оголошує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках діяльності мережі «Ресурсні центри місцевої демократії» та за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Географія конкурсу: міста, села, селища, об’єднані територіальні громади (ОТГ) Миколаївської, Херсонської та Одеської областей.

До участі в конкурсі запрошуються партнерства за участю об’єднань  громадян (органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди, що внесені до Реєстру неприбуткових організацій і установ), медіа та представників місцевого бізнесу (приватних підприємців або малих /середніх підприємств).

Цілі конкурсу.

Підвищити ефективність бюджетних процесів в місцевих громад Миколаївської, Одеської та Херсонської областях шляхом зміцнення спроможності місцевих громадських груп (активістів, advocacy NGO) і медіа до запуску механізмів демократії участі на основі:

  • Підвищення спроможності громадян щодо участі у бюджетному процесі місцевого рівня, та щодо застосування дієвих методів контролю ефективності виконання місцевих бюджетних/цільових програм. 
  • Підвищення спроможності громадян щодо застосування механізмів поточного контролю використання бюджетних коштів через процедури тендерів.
  • Просування дієвих механізмів, що забезпечують ефективність бюджетного процесу, та підзвітність використання коштів місцевих бюджетів.
  • Формування сталих партнерств за участю об’єднань громадян та місцевого бізнесу, що започатковують компанію по вирішенню проблеми відповідно до спільного плану солідарних дій.

Термін подачі заявок: 30 вересня 2019 р. Форма заявки на конкурс.

Тривалість реалізації проекту: не більше 5 місяців

Розмір гранту: до $800. Оголошення результатів: 15 жовтня 2019 р.

Умови конкурсу та навчання для потенційних грантерів.

Реєстрація учасників тренінгу за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/1Zzrv_HiY0c05A7mERk1RK3vNph05mKRPi_i1GwMYEnA/edit. Заявки потенційних учасників «Школи громадських префектів» до 26 серпня 2019р.

Контакти для зв’язку: fondnikol@gmail.com. (0512) 47-38-79, Олена Вартанян (офіс -менеджер). E-mail: fondnikol@gmail.com, Тел/факс  (0512) 47-38-79.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» 

____________________________________________________________

Грантовий конкурс проводитися в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему: «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджеті на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Проект реалізується в партнерстві з ГО «Суспільний добробут (м. Южне Одеської області), ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон) та в рамках діяльності мережі «Ресурсні центри місцевої демократії».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>